Positief Gezond

De Heulenaar - Praktijk voor alternatieve geneeskunde

Vergoeding meestal via aanvullende verzekering - Hierop is de eigen bijdrage niet van toepassing - Verwijskaart niet nodig

Gratis telefonisch consult
18.00-18:30
0174-295970 (ma/di/do)


Online reserveren mogelijk

Tarieven
Een intake (anamnese, scan, behandeling) kost 90 euro (tot 2 uur).
Een korte intake (anamnese, scan) kost 75 euro (tot 1,5 uur).
Een Nes Provision scan + behandeling met Mihealth en Oase kost 75 euro.
Een vervolgconsult kost 65 euro per uur.
Infoceuticals kosten 15,95 euro per flesje
Vergoedingen
De door mij gegeven behandelingen vallen onder het kopje “natuurgeneeskunde”. Uw zorgverzekeraar vergoedt deze behandelingen meestal geheel of gedeeltelijk vanuit de aanvullende verzekering. Om in aanmerking te komen voor vergoedingen is een intake/anamnese nodig. De NES-scan is daarvoor de juiste keuze omdat de scan een uitgebreid overzicht van de staat van het bodymind geeft.
Hier is de eigen bijdrage niet op van toepassing.
Een verwijskaart is NIET nodig.
Het kan voorkomen dat uw zorgverzekeraar de behandelingen van BATC-therapeuten niet vergoedt, u kunt in dat geval een coulance-aanvraag voor een behandeling aan uw zorgverzekeraar zenden.
Op verzoek stuur ik u een voorbeeldaanvraag per e-mail toe.
Wist u overigens dat u vrij bent om een aanvullende verzekering af te sluiten, zonder dat u een basisverzekering afsluit?
In het kader van een re-integratietraject, verzuimbeheersing of -preventie kan de werkgever van de cliënt het behandeltraject
geheel of gedeeltelijk vergoeden. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer de klachten werkgerelateerd zijn.
Tijd die besteed wordt aan onderzoek ten behoeve van een cliënt wordt ook in rekening gebracht!

Natuurlijk genezen is werken met het zelfhelend vermogen van de patiënt! Voeding en lifestyle staan hierin aan de basis. Het zelfhelend vermogen heeft wat tijd nodig om het bodymind te herstellen. Na vier tot zes behandelingen moet verbetering merkbaar zijn.

Voor een succesvol behandeltraject is het nodig dat je gemotiveerd bent en blijft. Vaak is het bijvoorbeeld nodig dat je op een ander voedingspatroon overstapt. Nog vaker is het zo dat je meer moet gaan bewegen en een andere (mentale) houding moet aannemen. Dan is het even doorzetten om een blijvend goed resultaat te verkrijgen.

De meeste mensen voelen zich na verloop van tijd echter zoveel beter dat zij niet meer terug vallen in hun oude gewoonten.

Aangesloten bij:

Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC)

Bel of mail voor een afspraak of informatie:

0174-295970 / 0648-636422

info@deheulenaar.nl

In Zuid-Afrika leven blanken onder erbarmelijke omstandigheden. Niemand die zich er iets van aantrekt. Waar vluchtelingen vanuit de hele wereld op de steun van het Westen kunnen rekenen, worden deze mensen aan hun lot overgelaten. Daarom heb ik, als kleine ondernemer, besloten om voortaan de af te dragen b.t.w. van mijn toko aan deze mensen over te maken. Ik zou willen dat ik meer kon doen. Voor meer informatie m.b.t. de situatie in Zuid-Afrika, neem een kijkje op het youtube-kanaal van Lauren Southern

Via de website van Suidlanders blijft u op de hoogte van de situatie voor blanken in Zuid-Afrika en kunt u kijken wat u zelf voor deze mensen kunt doen. Wat mij betreft zijn deze mensen de kanarie in de kolenmijn en is dit waar cultureel marxism uiteindelijk wereldwijd tot zal leiden.

Indien u meer wilt weten over dit kamp, en hoe u kunt helpen, neem dan contact op met Kobus Cremer op madbtech@gmail.com